Single Blog Title

This is a single blog caption

Dacă mănânci produse de origine animală, urmărește patru porții de palmier pe zi, spune St.

Dacă mănânci produse de origine animală, urmărește patru porții de palmier pe zi, spune St.

Există și o latură intelectuală pe podcast: psihic, istorie și dinamică socială a sexului (ca în dominația și supunerea favorabilă feminismului).

11) Cel mai lung timp cel mai scurt

CurtoazieCreșterea copilului plus sau viață sexuală grozavă? Cei doi nu marrow întotdeauna mână în mână, unde intervin cel mai lung timp. ‘It deals with a series of problems, including somnul, mămicile care candidează la birou și caca (pentru că #parenting)’, spune Herbenick. „Pentru părinții copiilor și copiilor mici, this plăcut is a podcast care îl primește cu adevărat și nu îți spune doar cum să găsești punctul G – nu că nu este important, ci exist mult mai mult în ceea ce știu sexul. ”There is a Ghid pentru părinți pentru a face acest lucru, terapeutul cuplurilor, Esther Perel, oferă informații despre despise menținerea focului în viață după copii și comedianțe împărtășesc cum să râdriă prince prince provoca râdriă. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Există unele afecțiuni medicinal medicinal care, chiar dacă nu știu prea multe detași ele, par doar înfricoșătoare. O prostată mărită (aka hyperplazie benignă de prostată sau BPH) this unul dintre ele. În esență, BPH înseamnă că glanda prostatică – glanda în forma de nuc care is responsable, printre altele, of produce unui fluid care within seminal material – this mărită și, mai important, comentarii despre erogan nu este cancer.

Simplu spus: BPH this or creștere benignă a prostatei.

‘BPH this or extreme problem of frecventă cu care confruntă mulți bărbați’, spune Justin Houman, M.D., a urologist affiliated with the Cedars-Sinai Medical Center and the Marina Del Rey Spitalul, care to observe the approximative jumătate dintre barbați au or form a acesteia până la vârsta de 50 de ani.

Cum arată exact BPH și este Vreodată atât de atât de rău pe cât pare? Am cerut unui grup de experți să cântărească aceste răspunsuri împreună cu tratament sugerați-l, chiar și unul Cu vapori therapy by apă Rezūm, care poate fi effect chiar în cabinetul urologului în mai puțin the 30th minute.

Care sunt simptomele BPH?

Prostate this localization of the urethra, tubular care carry urina din vezica urinară până la vârful penisului. Deoarece stă chiar lângă locul în care urina iese din vezică, tuna când crește, poate face urinarea mai dificilă, explicată Stanley K. Frencher Jr., M.D. M.P.H., associate professor at UCLA’s Școala de Medicină David Geffen și medical director de rezultate chirurgical și calitate la Spitalul comunitar Martin Luther King Jr..

Problemele de urinare pot fi experimentate în diferite moduri: pipi mult, trezirea de cinci sau șase ori pe noapte sau mai mult pentru a face pipi, needs a vă strecura pentru a scoate urina, inability of a vă goli complet vezica urinară a de general discomfort sau chiar or arsură fărăție în timp ce pipi.

Cu toate acestea, merită menționat acest lucru mai puțin de jumătate dintre bărbații cu BPH au chiar simptome. On the other hand, it appears creșterea prostatei nu afectează pe toți în același mod. Simptomele pe care manifest manifest manifest omenii is datorează obstrucției (flux lent, ezitare sau golire incompletă) și modificări ale vezi urinare pe măsură ce se adaptează la această obstrucție, explain Brian Norouzi, M.D., urolog la Spitalul St. Joseph din Orange County, CA. “Corpul se schimbă întotdeauna ca răspuns la mediu și unele corpuri se schimbă puțin diferit.”

Cinema această expunere riscului de BPH?

Vârsta joacă an important role în riscul dumneavoastră pentru BPH. Din faps, 90 sută dintre bărbați au BPH până la vârsta de 85 din ani, spune Diego Rubinowicz, M.D., fondator al Centrului de Urologie în Palm Beach.

Vezi, prostate ta thirteen prin două perioade principale de creștere pe măsură ce îmbătrânești. Primul este în timpul pubertății, când dublează în marime. A doua fază începe în jurul vârstei sau 25 de ani și continuă pe tot restul vieților. În această fază este cel mai probabil să vadă BPH. “Creterea prostatei este dependentă de un produs secundar testosteronului, dihidrotestosteronului (DHT)”, explicit Dr. Houman. „Întrucât a continuous bar to produce testosterone pe to parcursul vieții, prostate lui primește or expunere cumulativă DHT. Astfel, continue să crească. “

Dincolo de vârstă, alți factori de risc, meet the family antecedent (a avea a tată sau a fra care a avut BPH), vă prezintă a risc crescut de a experiencie BPH dvs., spune dr. Houman. Există, de asemenea, unele dovezi care să suggesreze acest lucru asculta, Diabet, da inima boala Ar putea cauza creterea prostatei, ducând în cele din urmă la BPH. Dr. Norouzi mai spune că unele diete, inclusiv diete bogate în proteine ​​din meat roșie, au fost connect with BPH, deși link-ul nu this bine înțeles.

Care are treat you pentru BPH?

Medicii tind să judece cât de problematică se bazează BPH pe cât de deranjante sunt simptomele, spune dr. Mai franceză. Așadar, merită să le păstrăm deasupra. Dacă BPH this lăsat netratat, neplăcerile minore, cum ar fi callatoriile frecvente la baie, po prefigures consecințe majore care, potrivit dr. Norouzi, pot include leziuni ale rinichilor, leziuni ale vezi urinare, infecții ale urini vezicii urinare, infecții ale urici alși și .

Atâta timp cât simptomele nu sunt deranjante și urologul crede că vă goliți o dată în mod corespunzător și rinichii nu sunt afectate, starea poate fi „urmărită”, explică dr. Rubinowicz.

Odată ce simptomele trec pe accel teritoriu deranjant, exist multe efficient tratat pentru BPH, incluzând modificări ale stilului de viață (de exemplu, mâncarea alimentară cu ar fi carnea roșie sau băutură care ar putea irita o dată urinară sau vă poate face să se facă pipi mai mult), medically, procedure inter minimen invazive surgery.

Sau opțiune pe care îngrijesc Dr. Rubinowicz or recomandă uneori paienților este Cu vapori therapy by apă Rezūm, o minimly invasive procedure in cabinet care folosește vapori de apă pentru a micșora dimensiuni prostate și pentru a oferi ameliorarea simptomelor de la HPB fără intervenții chirurgicale invazive. “Biroul meu a finalizat procedura la aproape 100 de patienți până în prezent”, spune el. Alte opțiuni mai invazive pentru treatment implă tăierea sau bărbierirea porțiunilor de prostată.

În cele din urmă, dacă se observă orice simptome, consults a urologi pentru a parcurge opțiuni de tratament și pentru a găsi cea mai bună pentru dumneavoastră. La urma urmei, spune Dr. Norouzi: “Nu toate prostatele sunt la happy și nu toate medicamentele și tratamentele vor fi adevărate”.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Vitamina B12 este un nutrient care este cel mai probabil consumat.

Vitamin B12 this bună pentru creier și poate adjuta la îmbunătățirea memoriei. Dar, de asemenea, vă ajută să funcționeze celulele roșii din sânge și nervi, precum și să asiste zona de producție a ADN-ului, spune Brian St. Pierre, R.D., C.S.C.S., director of nutriție de performanță la Precision Nutrition.

Dacă doriți mai multe sfaturi de specialitate cu privire la nutriția, sănătate și multe altele, faceți clic pentru a deveni MVP pentru bărbați.

Executarea unui vitamin B12 deficiency vă pune în pericol or oboseală, anemia, slăbiciune musculară și chiar simptomepression.

Oferiți unul dintre cele mai importante suplimente pentru vitamina B12. (O vor face, dacă le lăsați.)

Institutul Național de Sănătate recomandă ca bărbat obișnuit să consume gold 2.4 microgram pe zi, ceea ce este acest lucru mai mic doză zilnică recomandată din orice vitamină.

‘Vitamin B12 cerințele sunt scăzute, deoarece putem stoca până la 2,500 micrograms in ficat’, spune Ryan D. Andrews, R.D., C.S.C.S., lead nutriționist Precision Nutrition.

Așadar, vizați exact acea cantitate în fiecare zi: 2.4 microgram pe zi.

Bineînțeles, B12 this greu de urmărit, with exception cazului în care uses or apply care mărește milligram și microgram of vitamin și mineral specific. (Now, pentru că asta a pic în plus.)

Majoritatea barbaților care consumes meat consume zilnic approximate 5 micrograms or B12 și fac pipi de ceea ce nu au nevoie. Give dacă sunteți vegan, aveți o afecțiune gastrointestinală sau aveți peste 60 de ani, aveți un risc mai mare de deficiență.

Acest conținut acest importat din {embed-name}. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Cum consumați cantitatea zilnică recomandată de vitamina B12?

Dacă mănânci produse de origine animală, urmărește patru porții de palmier pe zi, spune St. Pierre. Carnea de vită, puiul, carnea de porc, ouăle și fructele de mare sunt bune – de fapt, doar două mileocii mici oferă vitamin B12 pentru or zi – congratulate și iaurtul grecesc și brânza de vaci.

Alexander Spatari

Dacă sunteți vegan sau vă restricționează consumul de carne, mergeți la cerealele îmbogățite, lapte nedairy sau drojdie nutrițională, a vegan de veghe care are a gust de brânză și conțin 100% din doza zilănică înănic de B12 în-o singură de B12 într-o singură lingură de B12 într-o singură lingură de B12 într-o singură Ph.D., MPH, RD, Adjunct Professor at UCLA Fielding School of Public Health.

Așteptați, ce this „cerealele îmbogățite?” Practice sunt cele mai multe cereale în cutie.

Producătorii de alimente au adăugat mineral și vitamin, inclusive B12, la produse precum cerealele (întărindu-le) timp de aproape 100 de ani.

Da, și cerealele zaharoase sunt îmbogățite. Asta now îi face sănătoși.

Are trebuie să luați un supliment de vitamina B12?

Numai dacă nu puteți obține suficient B11 din food reale și sunteți deficit. (A test de sânge este singura modalitate de a ști.)

PeopleImages

Dacă ești tu, găsești un supliment cu sigiliul USP, Informed-Choice sau NSF International Certified for Sport, ceea ce trebuie să facă acest testat de terți.

Și nu aveți nevoie de o megadoză. Hunnes recomandă o sursă de celule de 500 micrograme și chiar și tonul corpului va absorbi ceea ce aveți nevoie.

Acest articol a apărut inițial în număr din noiembrie 2020 al Men’s Health.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Urmările pierderii în greutate sunt deseori așteptate și binevenite: Niveluri mai ridicate de energie, pantaloni mai mici și un corp mai definitiv. Give there or provocare neașteptată: menținerea pielii strânse în timp ce loses în greutate. Și schimbare nedorită poate fi inconfortabilă, frustrantă și vă poate lăsa confuză cu privire la ceea ce aș face față în continue.

Citiți mai departe pentru a afla cum să mențină skins strâns în timp ce loses în greutate și să aflați ce cauzează întotdeauna pielea în primul rând.

Acest conținut acest importat din {embed-name}. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

From what is there întâmplă pielea slăbită după pierde în greutate?

Ei bine, eg scurt, east of obicei legat de loserea rapidă în greutate, deci this or problem obișnuită în rândul persoanelor care care care suferă or intervention surgeryă bariatrică pentru loses massivă in greutate (mai mult de 100 de lire sterline), MD, Jordan, explica Jordanbs, Assistant professor of surgery plastică și reconstructivă la Spitalul Mount Sinai din New York. The fapt, aproximativ 70% din persoana și-a asumat proceduri rămân cu exces de blană, arată unele studii. ‘It loses rapidă a greutății nu oferă skinii a timp adevărat pentru a contractelor treptat, ceea ce duce la or skins lăsată, atârnată’, spune el.

Dar loserea pielii libere după slăbire this, or also, a produs la creșterii în greutate. „Skin are o elasticitate finită și, do this împins dincolo de limits accelei elasticități creșterea în greutate, skin can’t be contracted full intoapoi după loses in greutate ulterioară,” explică Joshua Zuckerman, MD, director Chirurgical Surgery New York Plastic Surgery.

AndreyPopovGetty Images

Say, cinema se poate aștepta la o skins slăbită după losesrea în greutate? Deși variază, loses ușoară în greutate (gândiți-vă: 20 kilograms sau mai puțin) now duce de obicei the excess of fur, spune Zuckerman. Lost în greutate de 40 până la 50 de lire sterline poate la fel ca și loses massivă în greutate de plague 100 de lire sterline.

Or also: nu doar cât de mult pierzi în greutate, ci vârsta și calitatea pielii determină dacă vei pierde sau nu skin slăbit după pierde în greutate, spune el. “Pacienții mai tineri au șanse mai mari de to avoid excess skin, the fel ca și cei cu elasticitate inerentă to skinii.” (Pe măsură ce îmbătrânești, fiber elastice și molecular de colagen care conferă fermitatea pielii tale nevoie pierdut.)

Bărbații tind, de asemenea, să se descurce mai bine în brațe și picioare decât femeile, notează Jeffrey M. Kenkel, MD, profesor și președin the Professor Betty și Warren Woodward in surgery plastică și Reconstructive Medical Center Southwestern UT.

Cum poți scăpa de skă slăbită după loserea în greutate?

Skin slăbită din caza pierderii în greutate needs obicei or îndepărtare surgeryă pentru a contura eficient corpul, explica Jacobs.