Single Blog Title

This is a single blog caption

Data viitoare când vi se cere să ieșiți social, fiți șoferul desemnat.

Data viitoare când vi se cere să ieșiți social, fiți șoferul desemnat.

Există o multitudine de benzi de alergare pe piață, cu prețuri variind de la 499 USD la 4.000 USD+. Este posibil să descoperiți că costul unei benzi de alergare reflectă în mod direct calitatea acesteia.

Înainte de a vă părăsi casa, măsurați spațiul în care doriți să păstrați banda de alergare. În timp ce banda de alergare măsoară în medie 64 de inci lungime și 28 de inci lățime, există mașini care se pliază pentru a fi depozitate sub un pat sau într-un dulap.

Conduceți până la cel mai apropiat magazin specializat de echipamente de fitness, unde personalul va fi bine informat și puteți alege dintr-o mare varietate de aparate. Purtați o pereche comodă de pantofi de atletism – aceeași pereche pe care o veți purta în timp ce vă antrenați la aparat acasă.

Luați în considerare trei elemente cheie în timp ce faceți cumpărături: construcție, caracteristici de programare și garanție.

Constructie

În primul rând, uitați-vă la dimensiunea motorului benzii de alergare (măsurată în cai putere) pentru a determina longevitatea mașinii. Unii producători măsoară cai putere la serviciu continuu (capacitatea motorului de a funcționa sub sarcină pentru o perioadă lungă de timp), alții la serviciu de vârf. Căutați un motor cu un motor de minim 2,0 cai putere, care să se potrivească utilizatorilor care cântăresc mai mult de 180 de lire sterline.

Apoi, examinați cureaua și puntea benzii de alergare. Cureaua trebuie să aibă cel puțin două straturi, 17 inchi lățime și 49 inci lungime. Grosimea plăcii ar trebui să măsoare cel puțin un inch.

Puntea acționează ca o pernă pentru articulații, picioare, spate și picioare. Cele mai căutate benzi de alergare au platforme cu impact redus care se flexează sub planta piciorului utilizatorului pentru a absorbi șocul fără a reveni pentru a provoca șocuri suplimentare. Această caracteristică este esențială pentru persoanele cu atele la tibie și probleme la picioare și spate.

Un cadru robust susține centura și sistemul de punte. Benzile de alergare care costă între 499 USD și 1999 USD au de obicei un cadru din oțel; benzile de alergare cu un preț de 1999 USD sau mai mult sunt adesea construite cu cadre din aluminiu pentru avioane care oferă o flexibilitate suplimentară pentru absorbția impactului. Cadrele din aluminiu nu ruginesc sau corodează și sunt mai ușoare și mai ușor de mutat.

Caracteristici de programare

Benzile de alergare la prețuri mai mici oferă programare de bază pentru viteză, timp, distanță și calorii variabile. Cu toate acestea, rareori folosesc informațiile utilizatorului, iar contoarele de calorii nu sunt foarte precise.

Calitatea caracteristicilor de programare, cum ar fi programele prestabilite care variază automat intensitatea antrenamentului prin creșterea sau scăderea cotei și creșterea sau scăderea vitezei, crește odată cu prețul. Programele de control al ritmului cardiac sunt caracteristici convenabile care iau în considerare vârsta și greutatea utilizatorului și mențin persoana care face sport la o intensitate suficientă pentru a obține beneficii maxime de ardere a grăsimilor sau cardiovasculare.

Alte opțiuni de programare includ setările de înclinare/nivel. O notă maximă de 10% îi poate provoca pe cei începători, în timp ce cei experimentați pot avea nevoie de o bandă de alergare care atinge o notă de 15%.

garanție

Majoritatea producătorilor oferă garanție numai împotriva defectelor de fabricație, nu împotriva uzurii normale și, dacă un utilizator cântărește mai mult decât specificațiile mașinii, garanția poate fi anulată. Multe mașini vin cu o garanție pe viață pe cadru, în timp ce garanțiile pentru caracteristici și componente variază de obicei de la 90 de zile la trei ani, în funcție de calitatea mașinii.

Mașinile de ultimă generație vin adesea cu un contract de muncă la domiciliu pe un an. Puteți achiziționa garanții extinse reînnoibile care acoperă totul, de la piese până la manopera.

Nu-i oferi bărbatului încă banii tăi

Mașina e tare? Îți place cum arată? Oferă o călătorie lină? Este ușor de operat? Amintiți-vă, acest produs va fi disponibil pentru o perioadă lungă și sănătoasă, așa că stabiliți ce doriți și de ce aveți nevoie de la el înainte de a începe chiar la cumpărături pentru a preveni o achiziție cu regret.

De ce benzile de alergare sunt clasate pe locul 1

În 1996, Jurnalul Asociației Medicale Americane a raportat că, pe baza unui studiu de la Colegiul Medical din Wisconsin și Centrul Medical pentru Afaceri Veteranilor din Milwaukee, benzile de alergare au oferit cea mai eficientă modalitate de a arde calorii în comparație cu alte aparate de exerciții populare.

Cercetătorii au cerut opt ​​bărbați și cinci adulți tineri să facă exerciții pe șase tipuri diferite de aparate de exercițiu de interior, inclusiv un simulator de schi fond, un ergometru cu biciclete, un ergometru cu vâsle și un stepper. Ei au comparat cheltuielile de energie la niveluri de efort perceput (RPE) de 11 (destul de ușor), 13 (oarecum greu) și 15 (greu) și au descoperit că subiecții care au făcut mișcare la un RPE de 13 au ars cu aproximativ 40% mai multe calorii pe oră. pe banda de alergare în comparație cu cicloergometrul, care a produs cel mai mic consum de energie.

Resurse aditionale

Rapoartele consumatorilor

Previzualizează PDF-ul

Cineva a sugerat odată să luăm cât mai multe rezoluții de Anul Nou, așa că avem o mulțime de eșecuri din care să alegem. Poate că acest lucru nu este atât de exagerat, dacă scopul tău este să începi Anul Nou prost.  

Desigur, niciunul dintre noi nu vrea să facă asta, dar totuși an de an creăm aceleași rezoluții pe care știm că nu le vom păstra, respectăm aceleași „reguli” obosite despre care știm că nu vor funcționa, râdem de ratele abisale de eșec raportate. de către cei care urmăresc statisticile Rezoluției de Anul Nou, promit că anul acesta va fi diferit și înghiți tot acest cocoș de mac cu un pahar mare de alcool și o bucată de prăjitură pe care am spus că nu o vom mai bea și nici nu o vom mai mânca.

Este timpul să punem capăt acestei prostii de a face – și de a nu respecta – rezoluțiile de Anul Nou. Să începem cu „regulile” care de obicei nu funcționează:

Regula #1: Fă-ți obiective SMART. Mulți oameni tind să se concentreze mai mult pe realizarea de obiective specifice, măsurabile, realizabile, realiste și limitate în timp, în loc să le păstreze efectiv! Regula #2: Realizarea de obiective simple și pe termen scurt. Uneori, obiectivele pot fi atât de simple și de scurtă durată încât se termină înainte de 2 ianuarie. Regula #3: Recrutați un prieten de responsabilitate. Prietenii de responsabilitate sunt grozavi, cu excepția cazului în care sunt genul care să-i scape rezoluțiile la fel de repede ca tine. Regula #4: Nu fi prea https://produsrecenzie.top/ dur cu tine. Deși nu ar trebui să-ți faci obiective de neatins, unii oameni tind să fie atât de ușor cu ei înșiși, încât rezoluțiile lor sunt reduse la nimic până la sfârșitul Revelionului.

Deci care este soluția? Nu vă mai faceți rezoluțiile de Anul Nou? Un fel de. Mulți văd Anul Nou ca fiind un moment pentru un nou început sau un nou început, dar asta poate fi o gândire falsă și plină de iluzii.

Prima mea sugestie este să nu așteptați până la Anul Nou, care este adesea cea mai tumultoasă, stresantă, perioadă a anului, pentru a vă angaja în prostia de a încerca să vă îmbunătățiți – fă-o acum!

Imaginează-ți că acum (nu 1 ianuarie 2014) ești persoana înțeleaptă, încrezătoare, mai sănătoasă, mai în formă și mai fericită pe care vrei să fii cu un optimism deplin. Imaginați-vă cu un nou partener, făcând exerciții regulate, mâncând sănătos, având acel nou loc de muncă, având un corp mai zvelt și socializând mai mult – sau orice idee despre tine pe care vrei să o faci.

Aceasta este sugestia mea pentru Anul Nou 2014. Fără rezoluții. Doar aliniați-vă cu sinele ales.

Alege versiunea ta despre care visezi cu ochii deschiși și la care vizualizezi într-un mod prezent (nu viitor), pozitiv (nu negativ). De exemplu, „Eu sunt aceasta”, nu „Nu vreau să fiu asta”.Vedeți-vă deja aliniat făcând, acționând și fiind noua voastră versiune a voastră, printr-o vizualizare meditativă atentă, răbdătoare și relaxată – nu promițând că veți face, dar că sunteți.Rămâneți aliniați cu această nouă viziune acționând din punctul de vedere al acestui nou voi.Folosește-ți sentimentele ca repere pentru a stabili dacă ești sau nu aliniat cu noua ta versiune aleasă a ta. Se simte bine? Asta e! Ești aliniat.

Poți avea orice alegi, așa că recunoașteți că aveți deja toată puterea de a vă schimba prin modul în care gândiți deja. Asigurați-vă că discuția voastră interioară este o voce cu care ați dori să vă petreceți timpul. Gândiți gânduri adevărate, utile, inspiratoare, necesare și amabile? Dacă nu, va trebui să exersați un nou dialog pozitiv cu sine. Nu ceea ce îți fac alții nu împiedică noul tu să iasă la iveală, ci propriile tale gânduri. Creezi orice apare, așa că ai un Revelion plăcut, sărbătorind ceea ce ai creat deja, în timp ce toți ceilalți din jurul tău încă fac același lucru vechi… așteaptă rezultate noi și mai bune.

Dacă unul dintre obiectivele tale este creșterea masei musculare, atunci gândește-te de două ori înainte de a ieși pentru o noapte de băutură intensă. Consumul de alcool în cantități mari are un efect direct asupra metabolismului, determinând ca grăsimea să fie stocată în loc să fie utilizată ca sursă de energie. Alcoolul conține șapte calorii „goale” pe gram, ceea ce înseamnă că aceste calorii nu vă oferă niciunul dintre nutrienții esențiali de care aveți nevoie pentru a construi masa musculară pe care o doriți.

Efectele consumului excesiv de alcool asupra corpului dumneavoastră

Mușchi – Reduce fluxul de sânge către mușchi, provocând slăbiciune și deteriorareHormoni – Reduce testosteronul din sânge și mărește conversia testosteronului în estrogen, provocând creșterea depunerii de grăsime și retenție de lichideFicat – creează dezechilibre care pot provoca hipoglicemie (scăderea zahărului din sânge), ficat gras și hiperlipidemie (acumularea de grăsimi în sânge)Creierul – întrerupe furnizarea de oxigen a creierului, ducând la o „pentru de curent” cauzată de lipsa aprovizionării cu oxigen a creierului, care poate ucide zeci de mii de celule ale creierului

Efectele consumului excesiv de alcool asupra performanței fizice

Alcoolul este un deprimant cunoscut care suprimă capacitatea creierului de a funcționa. Chiar dacă s-ar putea să vă simțiți „superi” după mai multe cocktail-uri, adevărul este că timpul de reacție, acuratețea, echilibrul, coordonarea mână-ochi și rezistența scad dramatic. În plus, efectele secundare ale unei nopți de băutură excesivă pot fi dăunătoare obiectivelor tale de fitness. Alcoolul este un diuretic care poate duce la deshidratare. Se știe că această deshidratare scade performanța fizică, astfel încât noaptea anterioară de băut va continua să vă afecteze în ziua următoare.

Alcool și somn

Consumul de alcool poate provoca tulburări de somn prin perturbarea secvenței și duratei stărilor de somn și prin modificarea timpului total de somn și a timpului necesar pentru a adormi. Se crede că o băutură înainte de culcare poate ajuta o persoană să adoarmă. Cu toate acestea, efectul alcoolului asupra tiparelor de somn are ca rezultat creșterea oboselii și a stresului fizic pentru organism. Prin urmare, consumul de alcool afectează indirect capacitatea unei persoane de antrenament de forță din cauza oboselii crescute și a lipsei unui somn reparator sănătos.

Alcool și nutriție

Alcoolul inhibă descompunerea nutrienților în substanțe utilizabile prin scăderea secreției de enzime digestive din pancreas. Consumul regulat de alcool afectează, de asemenea, absorbția nutrienților prin deteriorarea celulelor care căptușesc stomacul și intestinele și dezactivarea transportului unor substanțe nutritive în sânge. În plus, deficiențele nutriționale în sine pot duce la probleme suplimentare de absorbție. De exemplu, deficiența de folat modifică celulele care căptușesc intestinul subțire, ceea ce, la rândul său, afectează absorbția apei și a nutrienților, inclusiv glucoză, sodiu și acid folic suplimentar. O astfel de interferență a defalcării și absorbției nutrienților poate afecta performanța fizică și recuperarea necesare pentru a construi și menține masa musculară.

Punând pe lire sterline

Multe persoane aflate sub influență experimentează „bucături de mâncare” care pot duce la consumul de câteva sute de calorii în plus pe zi. Un studiu care examinează modul în care alcoolul afectează aportul caloric a constatat că subiecții care au băut vin la prânz au consumat încă 200 de calorii și nu au compensat aceste calorii reducând la cină.

În siguranță cu moderație

Acum că știți unele dintre efectele negative ale consumului excesiv de alcool, s-ar putea să vă fie frică să beți acel pahar de vin la cină. nu fi. Când alcoolul este consumat cu moderație (nu mai mult de o băutură pe zi pentru femei și nu mai mult de două pahare pe zi pentru bărbați), s-a dovedit că are unele efecte pozitive:

Creșterea colesterolului HDL (colesterol „bun”) în decurs de una până la două săptămâniNiveluri reduse de stresRezistență redusă la insulină

Mesajul de a lua acasă

În concluzie, dacă doriți să creșteți masa musculară, să scădeți grăsimea sau să îmbunătățiți starea generală de sănătate, asigurați-vă că alcoolul este consumat doar cu moderație. Data viitoare când vi se cere să ieșiți social, fiți șoferul desemnat. Nu numai că prietenii tăi îl vor aprecia și vor fi mult mai în siguranță, dar vei fi cu un pas mai aproape de obiectivele tale de fitness.

Caloriile se adaugă rapid

12 uncii de bere = ~150 de calorii5 uncii de vin = ~100 de calorii1,5 uncii de băuturi spirtoase = ~100 de calorii

Resurse aditionale

Institute Naționale de Sănătate

Previzualizează PDF-ul

Conform datelor din industrie, benzile de alergare se clasează în mod constant drept cea mai populară alegere pentru echipamentele de exerciții aerobice acasă.

Dacă ați decis să vă alăturați rândurilor proprietarilor de benzi de alergare, există o serie de factori de care trebuie să luați în considerare pentru a vă asigura că cumpărați o mașină care să corespundă nevoilor dumneavoastră.

Există o multitudine de benzi de alergare pe piață, cu prețuri variind de la 499 USD la 4.000 USD+. Este posibil să descoperiți că costul unei benzi de alergare reflectă în mod direct calitatea acesteia.

Înainte de a vă părăsi casa, măsurați spațiul în care doriți să păstrați banda de alergare. În timp ce banda de alergare măsoară în medie 64 de inci lungime și 28 de inci lățime, există mașini care se pliază pentru a fi depozitate sub un pat sau într-un dulap.

Conduceți până la cel mai apropiat magazin specializat de echipamente de fitness, unde personalul va fi bine informat și puteți alege dintr-o mare varietate de aparate. Purtați o pereche comodă de pantofi de atletism – aceeași pereche pe care o veți purta în timp ce vă antrenați la aparat acasă.

Luați în considerare trei elemente cheie în timp ce faceți cumpărături: construcție, caracteristici de programare și garanție.

Constructie

În primul rând, uitați-vă la dimensiunea motorului benzii de alergare (măsurată în cai putere) pentru a determina longevitatea mașinii. Unii producători măsoară cai putere la serviciu continuu (capacitatea motorului de a funcționa sub sarcină pentru o perioadă lungă de timp), alții la serviciu de vârf. Căutați un motor cu un motor de minim 2,0 cai putere, care să se potrivească utilizatorilor care cântăresc mai mult de 180 de lire sterline.

Apoi, examinați cureaua și puntea benzii de alergare. Cureaua trebuie să aibă cel puțin două straturi, 17 inchi lățime și 49 inci lungime. Grosimea plăcii ar trebui să măsoare cel puțin un inch.

Puntea acționează ca o pernă pentru articulații, picioare, spate și picioare. Cele mai căutate benzi de alergare au platforme cu impact redus care se flexează sub planta piciorului utilizatorului pentru a absorbi șocul fără a reveni pentru a provoca șocuri suplimentare. Această caracteristică este esențială pentru persoanele cu atele la tibie și probleme la picioare și spate.

Un cadru robust susține centura și sistemul de punte. Benzile de alergare care costă între 499 USD și 1999 USD au de obicei un cadru din oțel; benzile de alergare cu un preț de 1999 USD sau mai mult sunt adesea construite cu cadre din aluminiu pentru avioane care oferă o flexibilitate suplimentară pentru absorbția impactului. Cadrele din aluminiu nu ruginesc sau corodează și sunt mai ușoare și mai ușor de mutat.

Caracteristici de programare

Benzile de alergare la prețuri mai mici oferă programare de bază pentru viteză, timp, distanță și calorii variabile. Cu toate acestea, rareori folosesc informațiile utilizatorului, iar contoarele de calorii nu sunt foarte precise.

Calitatea caracteristicilor de programare, cum ar fi programele prestabilite care variază automat intensitatea antrenamentului prin creșterea sau scăderea cotei și creșterea sau scăderea vitezei, crește odată cu prețul.