Single Blog Title

This is a single blog caption

Un medic pediatru recomandă lucrurile greșite de făcut în timpul unei vizite la birou

Un medic pediatru recomandă lucrurile greșite de făcut în timpul unei vizite la birou

Maggie Mahar analizează NICE din Marea Britanie, agenție independentă de îngrijire a sănătății care supraveghează calitatea. Se poate aplica ceva similar pe tot teritoriul statului? Un medic pediatru recomandă lucrurile greșite de făcut în timpul unei vizite la birou: „Știind ce să spun și ce să nu spui poate face experiența mai bună pentru toată lumea, în special pentru copil”.

Reclamele spitalelor din ziare și reviste sunt la modă. Paul Levy, CEO al BI-Deaconess din Boston, ne oferă pachetul interior. Tulburare de opoziție provocatoare: reală sau falsificatoare de boli? „Buletinele” medicilor califică medicii cu privire la complicațiile din procedurile intervenționale. Sună grozav, până când vezi ce se întâmplă cu adevărat în practică. Mult timp împotriva medicilor, Pete Stark (D-Calif) nu simpatizează cu medicii cu privire la reducerile de rambursare Medicare. În schimb, îi îndrăznește să renunțe la Medicare. Grand Rounds din această săptămână, cel mai bun săptămânal al blogosferei medicale, este găzduit de Emergiblog.

S-a terminat săptămânalul meu MedBlog Power 8, care sunt 8 bloguri medicale care au avut o săptămână excepțională de blogging. Medicul de urgență Scalpel vorbește despre „lustruirea” fișei medicale. Apropo de ER, iată un exemplu de megacod din iad. Nicio surpriză, dar un raport recent afirmă că sistemul american de îngrijire primară este susținut de absolvenții de medicină internațională. Cât timp poate continua acest lucru?

Una dintre cele mai bizare reclamații ER: „Da, într-adevăr, s-a înregistrat și a fost triată doar pentru a putea solicita o copie pre-tipărită mai bună a instrucțiunilor sale recente de descărcare de gestiune”. Malpraxisul a fost întotdeauna un spin în partea medicului. Ce zici de un sistem care funcționează – practicile greșite fără culpă: „Sistemele fără culpă sunt grozave pentru probleme precum cele cu care ne confruntăm în medicină – că încercăm să le evităm cât mai des posibil, dar, desigur, se întâmplă”. Mai multe despre regulile ridicole cu care se confruntă medicii: „Jocul de documentare a ucis eficiența în medicină”. În opinia efectelor dăunătoare ale premiilor mari pentru malpraxis: „În calitate de consumator de îngrijire a sănătății, ar trebui să luați în considerare exact cine va fi acolo pentru a vă îngriji în momentul în care aveți nevoie în viitor. Acum este este timpul să decidem dacă vrem să continuăm pe calea nefastă pe care o urmăm, pierzând excelenții noștri sub-specialiști, obstetricieni și medici de îngrijire primară, sau dacă vrem să ne confruntăm cu adevărul că binele mai mare al comunității înlocuiește dreptul unui individ la unele răsplată extraordinară și disproporționată pentru o tragedie. ” Cataracta la 43 de ani? “De unde am luat asta? Fără traume oculare, fără diabet, nimic din ceea ce nu mă pot gândi care să fi provocat-o.”

Ar trebui să aplicați căldură leziunilor acute? Sid Schwab cu un chirurg ia: “Chiar dacă aveți un booboo minor, nu utilizați căldură atunci când există probleme vasculare fără a avea medicul dumneavoastră în buclă.” Ar trebui să consultați un avocat înainte de a concedia un pacient? “Lipsa unor politici standardizate și a unei culturi din ce în ce mai litigioase s-au combinat pentru a-i face pe medici să fie atenți la cererile de abandon și la procesele de neglijență medicală”. Pericolele supraaglomerării ER: „Când totul este o urgență, nimic nu este o urgență”. Dau o soluție problemelor legate de bugetul sănătății din Massachusetts. Dacă ar asculta. . . Aș vrea să văd clinici de vânzare cu amănuntul care supraviețuiesc atacului de malpraxis. E doar o chestiune de timp.

Spitalistul Bob Wachter este îngrijorat de faptul că dovezile slabe influențează deciziile privind siguranța pacienților: „Pe de altă parte, în zelul nostru de a„ face ceva ”, promovarea energică sau mandatul practicilor cu dovezi slabe riscă să risipească resursele rare, ne abate de la strategii și subiecți mai buni. domeniul siguranței la capriciile opiniilor și prejudecăților. “Birocrația are ca rezultat costuri mai mari ale asistenței medicale sau” de ce vă costă 500 de dolari doar să salutați ER “. Citiți o opinie divergentă a opiniei mele USA Today despre îngrijirea primară. Petreceri de rujeolă? Modul în care mulțimea anti-vaccin pune în pericol sănătatea publică: „În urma izbucnirii de luna trecută, Linda Palmer a luat în calcul trimiterea fiului ei la o petrecere rujeolică pentru a contracta virusul. În urmă cu câțiva ani, băiatul, în vârstă de 12 ani, a contractat varicela. când doamna Palmer l-a pus să participe la o adunare de copii cu virusul respectiv. “

,

„Societatea nu mă lasă să mor”. Un articol din NY Times care explorează sinuciderea asistată de medic. Opere excelente pe care Jerome Kassirer le scrie în Boston Globe. Care sunt motivele din spatele celor care fac presiuni pentru scanarea CT pentru depistarea cancerului pulmonar? Urmăriți cum suferă economia când un medic părăsește zona. Ați avut recent o lungă așteptare în urgență? Acesta este motivul pentru care. Uită-te la atitudinea acestui fost administrator de spital când este tratat pentru un MI inferior de perete.

O actualizare asupra situației dificile a fișelor medicale electronice: „Câmpul EHR este unul de complexitate bizantină”. Vrei să devii dermatolog? Iată câteva sfaturi. A sustinut liderul scanelor CT pentru depistarea cancerului pulmonar “bani din sange”? “Conflictele duc la gânduri confuze, vorbire și acțiune. Nu se poate spune ce interese se află în spatele discursului și acțiunilor conflictuale.” Remedierea sistemului de malpraxis și a legăturii cu mașinile de tuns iarba: “Sistemul de răspundere civilă din această țară este un dezastru. Oricine are o jumătate de creier și o mașină de tuns iarba poate vedea acest lucru.” De ce cei mai buni și mai strălucitori trebuie să fie în îngrijirea primară.

Când procesele îi alungă pe buni medici din practică. Tratarea numerelor de la sine nu garantează o îngrijire de calitate. Internistul Robert Centor analizează momentul în care controlul glicemiei este prea strâns. Inanitățile de a codifica un bătrân de 93 de ani și de a opera pe un bătrân de 99 de ani. Nu există o senzație mai scăzută de scufundare decât pierderea unui fir de ghidare la plasarea unei linii centrale. Citiți cum se simte și cum arată. În general, societatea este supra-medicată. Nicăieri mai mult decât în ​​sud.

Ce se întâmplă cu medicii rezidenți care au produse de slăbit? Iată încă una. Asigurătorii de sănătate refuză acoperirea pe baza profilurilor Facebook sau MySpace? Vedeți câteva lucruri tragice în ER. Nimeni nu este mai trist decât acesta. „Buzele mele sunt crapate”. Nu, nu buzele alea. De ce „specialistul în documentație clinică” contribuie la lipsa asistenței medicale. Sunt în vacanță până săptămâna viitoare, dar iată câteva materiale de lectură care să te țină ocupat până atunci. Bucurați-vă.

O școală medicală falsă? Citiți povestea din spatele Universității Stewart din California: „Sigur, unele dintre aceste caracteristici se potrivesc cu unele dintre caracteristicile școlilor medicale din Caraibe – dar un curriculum accelerat, cu aproape nici o cerință de admitere și un campus care pare a fi o cutie poștală într-un magazin de cutii poștale etc.? Rămâneți departe, pre-medicamente, rămâneți departe, departe. ” Ramificațiile de a scăpa de „industrie” de la cursurile CME: „Întreruperea finanțării industriei ar forța multe oferte CME să existe și ar face altele mult mai scumpe, reducând astfel opțiunile medicilor”. Regula de antibiotice asinină de 4 ore. Consecințe neintenționate în cel mai bun caz: „Dacă trebuie să avem măsuri de performanță, ar trebui să măsurăm impactul acestora înainte de a le adopta. Regula de 4 ore pentru pneumonie a arătat acest punct clar”. A merge doar în numerar este o opțiune de scăpare pentru unii medici. Citiți cum a eșuat acest lucru: „Privind în urmă, realitatea a ceea ce s-a întâmplat încă pică. În ciuda celor mai bune intenții, finanțare solidă și perseverență, nu am putut face ca modelul nostru să funcționeze”. Este important să rețineți că medicii au diferite stiluri de practică. Găsiți una care se potrivește bine cu dvs.: “Mulți oameni își aleg medicul pe baza inteligenței, a pregătirii medicale sau a amabilității. De asemenea, doriți să luați în considerare o altă trăsătură la fel de importantă, ceva care se numește stil din partea personalului medical. Poate însemna diferența dintre viață și moarte. . “

Întotdeauna controversatul urs panda riff-uri la nivelurile medii: „De asemenea, trebuie remarcat faptul că, după absolvire, educația obligatorie a unui nivel mediu este la sfârșit, în timp ce cursul unui stagiar abia începe.” Înregistrările electronice sună grozav pe hârtie. Realitatea este diferită: „Cu noul format, așa cum au scris alții, medicii trebuie să introducă informațiile cheie într-un format destul de rigid și de neiertat, iar acestea aruncă lucrările.” O altă postare strălucită a The Happy Hospitalist, care explică modul în care reglementarea distruge medicamentele: „Nu poți controla costurile controlând prețul”. Caz teribil, precedat de „sentimentul de o fatalitate iminentă”: „Uneori, ca furnizor de servicii medicale, ai https://harmoniqhealth.com/ro/suganorm/ doar atmosfera că se întâmplă ceva foarte rău”. Este posibil ca FDA să meargă prea departe în zelul său pentru siguranță: „Dacă FDA (datorită controlului său intens intens recent) va fi prea precaută cu privire la fiecare efect secundar, companiile pot alege să nu dezvolte produse care să câștige un potențial imens pentru mulți, deoarece a unor efecte secundare minime la câteva. “

Felicitări lui Don Berwick, care oferă câteva adevăruri dure pe care publicul va trebui să le accepte înainte de a gestiona eficient costurile de îngrijire a sănătății. Felicitări lui Niko Karvounis, care descrie o statistică importantă, sub raportată: numărul necesar de tratat. Zings către primarul din Boston, Tom Menino, care se adresează în primul rând medicilor academici pentru a „remedia” problemele de acces la asistența medicală din Massachusetts. Cei din mediul academic sunt feriți de realitățile cu care se confruntă majoritatea medicilor. Zings către NBC și editorul lor șef medical, Nancy Snyderman, care susțin terapiile medicale frivole și le numește „miracole”. . Postările sale sunt întotdeauna perspicace și, cu siguranță, apreciez opinia sa cu privire la o varietate de probleme medicale. Mulțumiri doctorului James King, care își dă seama de nebunia calificativului Zagat pentru medici: „Este puțin diferit să alegi un medic în locul celui mai bun restaurant din oraș. Faptul că îți place medicul nu indică dacă nu primești cea mai bună îngrijire Un pacient trebuie să înțeleagă ce se măsoară și ce nu se măsoară. “Zings la clinicile de vânzare cu amănuntul pentru că sări prea repede pe ceea ce consideră a fi o vacă în numerar și, ulterior, să dea faliment din cauza modelului lor de afaceri nedurabil. Salută The Happy Hospitalist care face ce ar fi trebuit să facă un oncolog.Felicitări către acest medic de urgență despre care sunt sigur că vorbește pentru mulți când își dezvăluie „mărturisirile”. Zings către un grup select de cardiologi intervenționali care fac angioplastii pe arterele coronare normale.

Unii indică sistemul canadian cu un singur plătitor ca un model pe care am putea dori să-l imităm. Care sunt unele dintre implicațiile acestui lucru? Studiile sugerează că „așteptarea atentă” poate fi la fel de adecvată ca majoritatea tratamentelor pentru cancerul de prostată. Citiți de ce poate fi o pastilă greu de înghițit pentru unii pacienți.