Single Blog Title

This is a single blog caption

Majoritatea oamenilor nu aveau congelatoare pentru a depozita mâncare congelată până la sfârșitul anilor 1940.

Majoritatea oamenilor nu aveau congelatoare pentru a depozita mâncare congelată până la sfârșitul anilor 1940.

Adăugarea unei pungi de conopidă congelată la dieta de mai sus nu va înrăutăți, asta este sigur.

Aportul scăzut de legume/fructe este #6 pe lista OMS cu 20 de riscuri Factori pentru mortalitate la nivel mondial. Consumul suficient al acestor alimente ar putea economisi până la 2,7 milioane de vieți în fiecare an.

Deci haideți să obținem trei lucruri direct în afara liliacului.

 1. Fructele și legumele sunt bune pentru dvs. .
 2. Conservate duoslim recenzii sau congelate fructe sau legume nu sunt mult mai rele decât proaspete.
 3. Având în vedere imaginea de ansamblu a dietei occidentale, orice fructe și legume – în orice format – sunt probabil o îmbunătățire .
 4. De ce să păstrați fructele și legumele?

  anotimpurile se schimbă. Deci, dacă nu aveți o grădină de casă capabilă să furnizeze 10 porții de legume proaspete/fructe pe tot parcursul anului, poate doriți să vă prezentați în opțiuni de conserve/congelate.

  Legume/fructe proaspete sunt susceptibile la pierderea de umiditate și microbian Spowage. Refrigerarea poate încetini acest proces, dar conservarea/înghețarea se oprește asupra pierderii de umiditate, a pierderii de nutrienți și a creșterii microorganismelor.

  Mulți oameni preferă deja să cumpere anumite tipuri de fructe și legume în format conservat. Mai jos este o comparație a obiceiurilor consumatorilor. După cum puteți vedea, în timp ce oamenii preferă unele lucruri proaspete (cum ar fi sparanghelul), este mai probabil să cumpere alte lucruri păstrate, cum ar fi ananas sau roșii.

  Sursa: Rickman JC, et al. Comparație nutrițională a fructelor și legumelor proaspete, congelate și conserve. Partea 1. Vitaminele C și B și compușii fenolici. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2007; 87: 930-944.

  conservarea nutrienților

  Recoltarea unei legume/fructelor îl separă de sursa de nutrienți.

  Cu cât un aliment este mai lung de altul de sol, cu atât mai mulți nutrienți se pierd. Lăsarea alimentelor proaspete stând în jurul ducerii la pierderi de nutrienți. Spălarea alimentară, decojirea și gătitul pot duce, de asemenea, la pierderi suplimentare de nutrienți.

  Până când alegeți o legumă/fructe proaspete la magazinul alimentar, s-ar putea să fi pierdut deja între 15-60% din unele vitamine (cu excepția cazului în care a fost achiziționat și consumat în 72 de ore de la recoltare). Soiurile din conserve/congelate din aceeași legumă/fructe au pierdut de obicei nu mai mult de 20% din aceste vitamine.

  Consultați acest tabel care compară conținutul de vitamina C din mazăre proaspătă și congelată, spanac și fasole franceză.

  Cantitatea de vitamina C (mg/100g)

  >

  Conținutul de nutrienți al alimentelor vegetale conservate depinde de patru factori:

  1. Timpul recoltei
  2. Locație
  3. Condiții de creștere
  4. Metoda de gătit
  5. Înghețarea este una dintre cele mai bune metode pentru păstrarea cât mai multor nutrienți. Atunci când alimentele vegetale sunt înghețate, acestea sunt adesea albe (cufundate pe scurt în apă clocotită) pentru a suprima creșterea microbilor și a reține culoarea. Apoi sunt înghețate flash (luate imediat în loturi mici până la îngheț).

   Video: Alimente congelate – în culise

   Blanching poate face ca unele nutrienți (inclusiv fitochimice) să fie mai biodisponibile. Unele date indică faptul că anumiți nutrienți sunt de fapt mai mari în legume congelate decât în ​​conserve proaspete sau cu conserve. Chiar și în afine delicate, antioxidanții nu sunt prea diferiți între conserve, congelate, proaspete și uscate.

   vitamine

   indiferent dacă un aliment este conservat, congelat sau proaspăt, gătit, gătit Poate scurge nutrienții, în special vitaminele B1 și C, vitamina C fiind cea mai puțin stabilă. Nu depășiți alimentele dacă doriți să maximizați aportul de nutrienți. Microwaving-ul și aburul par să ajute la reținerea celor mai mulți nutrienți.

   vitaminele A, D și E, împreună cu majoritatea carotenoizilor, sunt solubile în grăsimi, ceea ce le face rezistente la degradare de la albire și spălare. Cu toate acestea, acestea sunt încă predispuse la oxidare cu prezența luminii, căldurii și oxigenului. Acest lucru poate fi minimizat cu conserve/îngheț (în comparație cu achiziționarea proaspătă, depozitarea acasă și apoi pregătirea).

   Mai departe, tindem să absorbim mai bine carotenoizii după ce am mâncat alimente gătite, mai degrabă decât crude. Deci, alimentele conserve/congelate ar putea oferi o sursă mai bună pentru acești nutrienți.

   mineralele

   mineralele sunt rezistente. Nu sunt distruse de lumină, căldură sau oxigen. Astfel, pierderile minerale vizibile din alimentele conserve/congelate sunt rare.

   Mineralele sunt îndepărtate din alimente prin scurgerea în apa de gătit (tinde să fie neglijabile) și procesarea mecanică (de exemplu, tulpinile ciupercilor sunt adesea îndepărtate Înainte de a le conserva).

   Legumele din conserve pot avea niveluri mai mari de calciu și alte minerale din cauza absorbției de apă tare în timpul procesării. Nivelurile de fier pot crește și nivelul de cupru poate scădea atunci când alimentele sunt conservate în oțel placat cu staniu.

   fibre

   Pierderile de fibre apar numai atunci când există o separare mecanică a alimentelor (de exemplu, îndepărtarea îndepărtării de cojile, piei, tulpini etc.), cum ar fi cu sparanghel și roșii din conserve. Conținutul de fibre în conserve de fasole/leguminoase este același cu proaspăt.

   îngrijorări cu privire la alimentele conservate

   Ce zici de mediu?

   Freezing/Canning Foods necesită energie energetică , resurse și combustibil. Actul de a menține un congelator temperatura corespunzătoare necesită energie, iar lichidul de răcire pentru congelatoare poate dăuna mediului.

   cea mai mare parte a oțelului de aluminiu sau din tablă din care sunt confecționate cu conservele pot fi reciclate. Acest lucru este superior majorității alimentelor congelate din pungi de plastic (unele alimente congelate sunt în pungi biodegradabile – cum ar fi insula Stahlbush).

   Ce zici de BPA în conserve?

   Unele companii sunt angajate pentru BPA Free Can Canings (cum ar fi Eden Organics). Verificați cu compania ale cărei produse cumpărați. Mai multe informații despre BPA în conserve pot fi găsite aici.

   Ce zici de nitrați/nitriți?

   Nitrați de sodiu/nitriți sunt uneori adăugați la carne de conserve/pește pentru a preveni stricarea. Când sunt combinate cu aminoacizi într -un mediu acid (adică stomacul), ei se pot forma în nitrosamine, care au fost legate de dezvoltarea cancerului. Pentru mai multe, vedeți totul despre gătit și cancerigeni. Multe companii folosesc acum metode alternative de conservare – deci verificați ingredientele.

   Ce zici de zahăr, sare și conservanți?

   Aceasta este o considerație importantă, în special pentru alimentele din conserve. De exemplu, multe fructe sunt conservate în soluții de zahăr (căutați „sirop”, „suc” sau „îndulcite” pe etichetă), în timp ce multe legume (cum ar fi roșii) sunt bogate în sodiu. Unele legume din conserve sunt, de asemenea, ambalate în ulei. Ca întotdeauna, citiți cu atenție etichetele!

   O opțiune este să scurgeți și să clătiți din conserve înainte de a le mânca. Drenarea/clătirea boabelor din conserve este foarte eficientă la reducerea sării. Un experiment a dus la o reducere de 41% a sodiului pe porție, de la 503 mg la 295 mg.

   Sursa: Bucurarea de fasole bogată în nutrienți cu mai puțin sodiu. Vegetablewithmore.com

   și știu că acest lucru este șocant, dar puteți cumpăra, de asemenea, opțiuni de sodiu scăzute, fără sare, fără conservant, fără opțiuni adăugate de zahăr.

   Ce zici de deșeurile alimentare?

   Știi acel sparanghel mucegai din spatele frigiderului tău? Acestea sunt deșeurile alimentare.

   pierdem aproximativ 25% din totalul alimentelor pe care le achiziționăm pentru casă (pentru mai multe despre toate deșeurile alimentare). Cu alimente congelate/conserve, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deșeurile alimentare, deoarece tulpinile, tulpinile, cojile și șuruburile au fost deja eliminate. În plus, utilizați doar ceea ce aveți nevoie în momentul în care aveți nevoie.

   rezumat și recomandări

   care are probabil un corp mai slab și mai sănătos?

   • Persoana care mănâncă 2 boluri de coniacență congelată în fiecare zi?
   • Persoana care mănâncă 2 pungi de chipsuri/covrigi în loc de legume, deoarece se simte ca opțiuni congelate/conserve suge?

   Indiferent dacă sunt proaspete, congelate sau conserve – mănâncă doar mai multe legume și fructe. Convoirea congelată va beneficia probabil de corpul tău mai mult decât o plăcintă de lună.

   legume/fructe proaspete pot avea un gust mai bun decât congelat/conserve, dar numai atunci când sunt locale și direct din sol, conțin substanțial mai mulți nutrienți. Alimentele proaspete pierd nutrienții de -a lungul timpului, în timp ce conținutul de nutrienți al alimentelor congelate în special este mai bun decât ne -am putea aștepta.

   atunci când încălziți alimentele, încercați să abur, tocanele sau microunde pentru retenție de nutrienți. Nu depășiți.

   Citiți etichete pentru orice ingrediente pe care nu le doriți, cum ar fi zahăr, sare, conservanți și/sau uleiuri. Scurgeți și clătiți alimentele din conserve, dacă este necesar.

   Pentru a vă asigura că planeta nu explodează în următoarele luni, încercați acest lucru:

   • Stocați -vă bine congelatorul (aceasta va economisi energie).
   • Păstrați congelatorul la -18 C (0 F).
   • Reciclarea conservelor din conserve.
   • Încercați să găsiți alimente congelate în pungi biodegradabile.
   • Încercați să găsiți alimente de conserve gratuite BPA.

   Credit suplimentar

   Aveți tendința de a obține aceleași trei articole de produse? Opțiunile conserve și congelate îți pot crește soiul.

   pur și simplu permițând alimentelor congelate să se dezghețe la temperatura camerei nu vor distruge potențialele bacterii care sunt pe alimente. Alimentele pot conține nutrienți.

   Majoritatea oamenilor nu aveau congelatoare pentru a depozita alimente congelate până la sfârșitul anilor 1940.

   Etichetele de nutrienți pe pachete nu sunt întotdeauna fiabile, deoarece nutrienții sunt influențați de spălarea spălării , decojirea, încălzirea, oxigenul, pierderile de apă și pregătirea suplimentară acasă.

   Fructele nu sunt de obicei albe din cauza structurii lor delicate.

   Leguminoasele congelate pot conține puțin mai mulți nutrienți decât Omologii lor din conserve.

   Dacă congelatorul dvs. este aproape de o sursă de căldură (cum ar fi cuptorul), costurile de funcționare pot crește cu aproape 50%.

   referințe

   Faceți clic pe Aici pentru a vizualiza sursele de informații la care se face referire în acest articol.

   Galgano F, și colab. Influența procesării și conservării asupra reținerii compușilor care promovează sănătatea în broccoli. J Food Sci 2007; 72: S130-S135.

   umărul rece: De ce snobii de mâncare nu ar trebui să -i înșele pe congelator. Site -ul revistei Slate. Disponibil la http://www.slate.com/id/2102884/ publicat iunie 2004. Accesat la 25 ianuarie 2011.

   Aspecte de mediu ale Frozen. Aprilie 2010. Ultima accesare la 20.01.11. http://www.thenewiceage.com/top-environmental-aspectes-frozen-foods

   Darmon N, și colab. Un standard de densitate de nutrienți pentru legume și fructe: nutrienți pe calorii și nutrienți pe unitatea de cost. J Am Diet Assoc 2005; 105: 1881-1887.

   Wehrmeister AA, și colab. Conținut antioxidant de afine proaspete, congelate, conserve și deshidratate. J Am Diet Assoc 2005; 105; 38S.

   depozitare, decongelare și gătit în siguranță alimente congelate. Iunie 2010. Ultima accesare la 20.01.11. http://www.thenewiceage.com/the-cold-facts/storing-defrosting-and-cooking-frozen-foods-safely

   Fellows PJ. Tehnologia de prelucrare a alimentelor – principii și practică. Ediția a II -a. Londra, 2000.

   Mangels AR și colab. Conținutul de carotenoid al fructelor și legumelor: o evaluare a datelor analitice. J Am Diet Assoc 1993; 93: 284-296.

   savurând fasolea de conserve bogate în nutrienți cu mai puțin sodiu. Ultima accesare la 20.01.11. http://www.vegetablewithmore.com/pdf/04/drainrinse.pdf

   proaspăt, conserve sau congelate – Obțineți la maxim de fructe și legume. Martie 2010. Ultima accesare la 20.01.11.

   depozitarea, dezghețarea și gătirea alimentelor congelate în siguranță. Iunie 2010. Ultima accesare la 20.01.11. http://www.thenewiceage.com/the-cold-facts/storing-defrosting-and-cooking-frozen-foods-safely

   wu y, și colab. Vitamina C și B-carotenul în fasole verde proaspătă și congelată și broccoli într-un sistem simulat. J Calitatea alimentelor 1992; 15: 87-96.

   B & amp; Pierderi de yucecan S. vitamina C în unele legume congelate din cauza diferitelor metode de gătit. Nahrung 2000; 44: 451-453.

   Un studiu al nutriției alimentare din conserve. Departamentul de Științe Alimentare și Nutriție, Universitatea din Illinois de pe site-ul Urbana-Champaign. Disponibil la: http://nutrican.fshn.uiuc.edu/ accesat 25 ianuarie 2011.

   Spada PD, și colab. Activitate antioxidantă, mutagenă și antimutagenă a fructelor congelate. J Med Food 2008; 11: 144-151.

   Spada PD, și colab. Macro și micro minerale: Fructele congelate sunt o sursă bună? Un Acad Bras Cienc 2010; 82: 861-867.

   Bernhardt S & amp; Schlich E. Impactul diferitelor metode de gătit asupra calității alimentelor: retenția vitaminelor lipofile în legumele proaspete și congelate. J Food Engine 2006; 77: 327-333.

   Chalom S, și colab. Compoziția cartofilor sulfite: comparație cu cartofii proaspeți și congelați. Plant Foods Hum Nutr 1995; 47: 133-138.

   Favell DJ. O comparație a conținutului de vitamina C a legumelor proaspete și congelate. Chimie alimentară. 1998; 62: 59-64.

   Rickman JC și colab. Comparație nutrițională a fructelor și legumelor proaspete, congelate și conserve II. Vitamina A și carotenoizi, vitamina E, minerale și fibre. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2007; 87: 1185-1196.

   Rickman JC și colab. Comparație nutrițională a fructelor și legumelor proaspete, congelate și conserve. Partea 1. Vitaminele C și B și compușii fenolici. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2007; 87: 930-944.

   Pellegrini N, și colab. Efectul diferitelor metode de gătit asupra culorii, concentrației fitochimice și capacității antioxidante a legumelor brute și congelate Brassica. J Agric Food Chem 2010; 58: 4310-4321.

   Siegle L. Este mai bine să cumpărați alimente din conserve sau congelate? Observatorul. 14 septembrie 2008. http://www.guardian.co.uk/environment/2008/sep/14/1

   conserve de alimente și mediu. Sfaturi verzi de viață. 14 mai 2008. http://www.greenlivingtips.com/articles/225/1/canned-food-and-the-environment.html

   Cercetare de la Universitatea din Tennessee (Institutul de Tehnologi Food Technologists Conferința anuală din iunie 2009) – Drenarea și clătirea.

   Vrei strategii pentru a -ți nivela coachingul?

   Nu este un secret pe care îl dezvoltă antrenorii de master în timp, prin educație și practică consecventă, de obicei sub îndrumarea unui mentor sau a unui antrenor.

   Precision Nutrition este singura companie din lume care lucrează cu mii de clienți ai noștri de antrenor nutrițional și predă sănătatea, fitnessul și profesioniștii de wellness Metodele noastre din lumea reală pentru obținerea rezultatelor.

   Și iată câteva vești grozave: înregistrarea pentru următoarea noastră certificare PN Nivel 2 Master Health Coaching începe miercuri, 6 aprilie 2022.

   Doriți să obțineți o încredere totală în abilitățile dvs. de coaching? Obțineți (și păstrați) mai mulți clienți? Creșteți și consolidați -vă practica? Dacă da, certificarea PN Level 2 este cu siguranță pentru dvs.

   Este conceput special pentru studenții de nivel 1 și grade care își dau seama că cunoașterea științei nutriției nu este suficientă.

   Antrenorii lider din industrie PN vă vor îndruma personal pentru un întreg 20 Săptămâni – și veți deveni unul dintre cei mai buni antrenori din lume.

   Deoarece luăm doar un număr limitat de profesioniști și, din moment ce programul se vinde de fiecare dată, vă recomandăm cu tărie să adăugați numele dvs. la lista noastră de presale de mai jos. Când faceți, aveți șansa să vă înscrieți Cu 24 de ore înainte de toți ceilalți. Și mai bine, obțineți o reducere uriașă din prețul general al programului.

   interesat? Adăugați numele dvs. la lista de presale. Veți economisi până la 37% și vă veți asigura locul cu 24 de ore înainte de toți ceilalți.

   Vom deschide locuri în următoarea noastră certificare PN Nivel 2 Master Health Coaching, miercuri, 6 aprilie.

   Dacă doriți să aflați mai multe, am configurat următoarea listă de presale care vă oferă două avantaje.

   • Plătiți mai puțin decât toți ceilalți. Ne place să recompensăm persoanele dornice să înceapă și să fie gata să obțină stăpânire în practica lor de coaching. Deci, oferim o reducere de până la 37% reducere la prețul general atunci când vă înscrieți pe lista de presale PN Level 2.
   • Înscrieți -vă cu 24 de ore înainte de publicul larg și crește -vă șansele de a obține un loc. Deschidem doar certificarea PN Nivel 2 de câteva ori pe an.
  mazăre proaspăt culese 22.1
  mazăre proaspătă (după 2 zile) 14.1
  mazăre congelată 20.2
  spanac proaspăt ales 17.0
  spanac proaspăt (după 2 zile) 4.1
  spanac congelat 14.0
  fasole franceză proaspăt culese 16.4
  fasole franceză proaspătă (după 2 zile) 7.9
  fasole franceză congelată 14.3